Stalo se

Minulý víkend jsme se vydali na hudební dobrodružství, plné tréninku a zábavy. S jedním cílem před očima - zdokonalit hudební dovednosti a připravit se na příští vystoupení. Společně jsme se věnovali procvičování známých skladeb, doladili nové a objevili úplně nové melodie. V této vzrušující atmosféře jsme prožili nezapomenutelný víkend plný hudby,...

Minulou neděli jsme vystoupili v evangelickém kostele v Bohumíně. Bylo to jedinečné setkání hudby, emocí a duchovního spojení, které nás všechny dojalo a povzbudilo. S posluchači rádi sdílíme naši hudební cestou a nezapomenutelné okamžiky. Z tohoto magického večera si opět něco odnášíme.

Jsme naplněni radostí a hrdostí, že naše cesta předvánočních vystoupení a závěrečný koncert letošního roku jsou za námi. Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se k nám připojili, a vytvořili společně s námi nezapomenutelný večer plný vánoční nálady a hudby.

Minulou neděli se areál lázní Darkov v Karviné ponořil do opravdového vánočního kouzla. Konala se slavnostní událost rozsvícení vánočního stromu. Tato magická chvíle spojená s vystoupením našeho pěveckého sboru zanechala nezapomenutelný dojem na všechny přítomné.

K předvánočnímu času patří i rozsvěcení vánočních stromků na náměstích. Také my jsme měli tu čest doprovodit naším zpěvem tuto slavnostní chvíli v Martinově.

Závěr roku bude v Cantabu ve znamení koncertních vystoupení, skoro by se dalo říct, že se k Vánocům doslova prozpíváme. První koncert proběhl dne 26.11.2023 v orlovském evangelickém kostele, kde náš sbor zároveň "oslavil" 10.narozeniny.

Koncerty v Tišnově a Veverské Bítýšce se pro nás staly nezapomenutelným zážitkem a tím nejlepším způsobem, jak zakončit zářijový víkend. Hudby zněla v těchto kouzelných městech, a my jsme byli šťastní, že jsme mohli sdílet naši vášeň s posluchači.

Festival sborového zpěvu v Rychvaldu představoval nezapomenutelnou událost plnou hudebního nadšení a radosti. V průběhu festivalu bylo veřejnosti představeno široké spektrum hudebních žánrů a stylů, které reprezentovaly jednotlivé sbory.

Proto jsme se v sobotu sešli na faře evangelického kostela v Orlové a celý den pilovali staré i nové písničky. Atmosféra byla skvělá a věříme, že již brzy naši píli zúročíme na vystoupeni.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky